قهوه السالوادور: طعم ها، تاریخچه، نکات دم کردن

0 379

اگر شما هم مانند ما طرفدار قهوه هستید، دوست دارید همه چیز را در مورد انواع مختلف بیاموزید تا دانش خود را بهبود ببخشید و آن فنجان عالی را بیابید. قهوه السالوادور زمانی بسیار محبوب بود، اما سال ها پس از جنگ داخلی در حال افول بود و تازه شروع به تغییر آن کرده است. اگر علاقه مند به کسب اطلاعات بیشتر در مورد قهوه سالوادور هستید، به خواندن ادامه دهید و ما به تاریخچه، طعم‌ها و نکات دم کردن آن نگاه می‌کنیم تا به شما کمک کند از قهوه‌تان لذت بیشتری ببرید و در عین حال بهتر بمانید.

تاریخچه قهوه السالوادور

تولید قهوه السالوادور در حدود سال 1870 آغاز شد و به یکی از بزرگترین صادرات این کشور تبدیل شد. برخی معتقدند که تا دهه 1980 که درگیری داخلی باعث کاهش تولید شد، 50 درصد درآمد کشور را به عهده داشت. تولیدکنندگان قهوه مالک بسیاری از زمین‌های السالوادور بودند و نفوذ قدرتمندی بر دولت داشتند. حتی بسیاری صنعت قهوه را دولتی نامرئی می دانستند که کشور را کنترل می کرد.

درگیری های داخلی دهه 1980 منجر به کاهش چشمگیر تولید قهوه برای سال های متمادی شد و این صنعت برای به دست آوردن مجدد سهم بازار خود به ویژه با تولید دانه های ارزان قیمت در سایر نقاط جهان و کاهش قیمت قهوه ها تلاش کرد. در حال حاضر، قهوه السالوادور بخشی از سازمان تجارت آزاد است. این سازمان با آژانس توسعه بین المللی ایالات متحده (USAID) برای افزایش دستمزدها از طریق تولید حبوبات برای شرکت های بزرگتر همکاری می کند.

طعم قهوه سالوادور

دانه‌های قهوه السالوادور معمولاً طعم کامل بدن را بدون اسیدیته زیادی که ممکن است در مارک‌های دیگر پیدا کنید، دارند و به قهوه شیرینی تقریباً عسلی می‌دهند. این یک قهوه میکس مورد علاقه است زیرا به خوبی با انواع قهوه دیگر مخلوط می شود تا به آنها کمک کند طعمی نرم و لطیف تر داشته باشند. با این حال، بسته به منطقه السالوادور که درختان رشد می کنند، می توانید انواع مختلفی را پیدا کنید که هر کدام دارای خواص منحصر به فردی هستند.

قهوه بوربون

بوربون نوعی دانه طبیعی است که می توانید در کوه های مرتفع السالوادور پیدا کنید. بسیاری آن را یکی از سویه‌های باکیفیت‌تر می‌دانند که می‌توانید در آنجا پیدا کنید، و مسئول سویه Pacas است، که یکی دیگر از دانه های مرغوب السالوادور است. طعم ملایم و مطبوعی دارد که بسیاری از مردم از آن لذت می برند.
قهوه پاکامارا

پاکامارا یک دانه ترکیبی است که کشاورزان برای داشتن دانه های بزرگتر ایجاد کردند و در حدود سال 1949 شروع شد. این دانه بومی Pacas را با قهوه عربیکا Maragojipe مخلوط می کنند تا طعمی با کیفیت، ملایم و دلپذیر شبیه به سویه بوربون اما طعمی بیشتر ایجاد کند.

قهوه گیشا

گیشا نوع جدیدی از دانه‌ها است که از اتیوپی به السالوادور معرفی شده است، بنابراین ممکن است هنوز چند سال طول بکشد تا آن را برای فروش ببینید. این دانه به دلیل طعم منحصر به فرد گل و شیرین خود که قیمت بالایی در سایر نقاط جهان دارد، شهرت دارد. این دانه ها می توانند طعم یاسمن، عسل و چای سیاه را به قهوه القا کنند.

فرآوری قهوه السالوادور

شرکت‌های رست اکثر قهوه‌هایی را که از السالوادور می‌آیند به صورت عمده خریداری می‌کنند. سپس دانه ها را برای رست مورد نظر تفت می دهند و به برندهای مختلفی که بسته بندی می کنند می فروشند و می فروشند. سازمان تجارت آزاد و سایر تعاونی ها تلاش می کنند تا اطمینان حاصل شود که هر کشاورز که در تکمیل سفارش کمک کرده است، دستمزد مناسب کار خود را دریافت کند. علاوه بر چیدن دانه، مردم السالوادور دانه ها را می‌شویند تا موسیلاژ آن را از بین ببرند و در آفتاب خشک کنند.

دم کردن قهوه سالوادور
رست خود را انتخاب کنید

می توانید قهوه سالوادور را در هر رست مورد علاقه خود خریداری کنید. رست های روشن‌تر به شما امکان می‌دهند بیشتر از دانه‌ها بچشید و کافئین کمتری دارند، در حالی که رست های تیره‌تر فرآیند برشته‌کردن را بیشتر روی طعم می‌گذارند و برخی از رست های تیره‌تر طعم سوخته دارند. همانطور که رست تیره تر می شود، دانه ها روغن بیشتری روی سطح دارند و فنجان قهوه اسپرسو شما حاوی کافئین بیشتری مانند قهوه روبوستا است.

تازه در مقابل آسیاب شده

ما به شدت توصیه می کنیم  اقدام به خرید قهوه خود به صورت دانه کامل کنید و بلافاصله قبل از دم کردن آن را در خانه آسیاب کنید. قهوه از قبل آسیاب شده می تواند تنها 30 دقیقه پس از آسیاب کردن، طعم خود را از دست بدهد و در نتیجه یک فنجان قهوه ضعیف تر شود. حتی قهوه‌ی بسته‌شده با خلاء طعم تازه‌ای ندارد، مخصوصاً بعد از اولین فنجان

مالک طعم خود باشید

دلیل دیگر برای تازه آسیاب کردن قهوه این است که به شما امکان کنترل بسیار بیشتری بر طعم می دهد. آسیاب ریزتر قهوه قوی تری تولید می کند، در حالی که آسیاب درشت طعم ملایمی ایجاد می کند. اکثر مردم میزان قهوه ای که در دستگاه دم می ریزند را تنظیم می کنند، اما می توانید با استفاده از قهوه ریزتر و مصرف کمتر، در هزینه خود صرفه جویی کنید.
نقد صنعت

به گفته دفتر امور بین‌المللی کار، السالوادور و بسیاری از کشورهای تولیدکننده قهوه دیگر از کار کودکان و کار اجباری برای برداشت دانه‌های قهوه خود استفاده می‌کنند.

خلاصه

در حالی که قهوه از السالوادور مانند گذشته محبوب نیست، هنوز هم در اکثر فروشگاه های مواد غذایی به راحتی می توان آن را پیدا کرد، و این یک دانه ترکیبی محبوب است که به بسیاری از برندها کمک می کند قهوه ای نرم تر با اسید کمتر و بدن کامل ایجاد کنند. کشاورزان مدرن حقوق و دستمزدهای بهتری را نسبت به گذشته بررسی می کنند و محبوبیت آنها ممکن است با افزودن دانه های محبوب و گران قیمت گیشا دوباره شروع به رشد کند.

امیدواریم از خواندن این راهنما لذت برده باشید و به پاسخ سوالات شما کمک کرده باشد. اگر شما را متقاعد کرده ایم که این قهوه لطیف را امتحان کنید، لطفا نگاه ما به قهوه السالوادور را به اشتراک بگذارید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.