آیا علم پاسخگوی همه چیز می تواند باشد؟

0 1,028

“علم پاسخگوی همه چیز است”،آیا این نظریه می تواند صحت داشته باشد؟ علم در لاتین با دو واژه Science و knowledge برابری میکند.  Science به معنای عمل قاعده مند و سازمان دهی هدفمند دانش می باشد که برای تفسیر و پیش بینی در رابطه با جهان استفاده می شود.

علم

یکی از فیلم هایی که اخیرا ساخته شده است و بر اساس زندگی واقعی استیون هاوکینگ می باشد بیانگر این موضوع است که این دانشمند فرهیخته همواره در تلاش بود تا به نظریه ای برسد که علم پاسخگوی همه چیز در این جهان باشد. استیون هاوکینگ با اینکه پس از مدتی از جوانیش گذشت دارای معلولیتی شد که از انجام هر حرکتی ناتوان گشت اما با این دست از تلاش برای رسیدن به علم با نتایج خوب در نظریه هایش بر نداشت. قبل از استیون هاوکینگ هم دانشمندانی بوده اند که در این زمینه ها فعالیت می کردنت اما آیا به نظریه واحدی رسیده اند؟ آیا علم پاسخگوی همه چیز است؟ بسیاری از دانشمندان فیزیک اعلام کرده اند که در جایگاهی از علم قرار داریم که پاسخ به این سوال خیلی نزدیک شده ایم.

قوانین کلی جهانی که تمام حرکات و اعمال ما را توصیف می کنند در واقع بر 4 اصل قرار دارند این چهار اصل و نیروی اصلی نیروی گرانشی ، نیروی الکترو مغناطیسی ،نیروی هسته ای قوی و هسته ای ضعیف هستند. این نیرو ها پاسخگوی همه حرکات و اعمال ما هستند.به همین دلیل به طور کلی این تحقیقات را ساده می کند.اما بدلیل کارکرد و تعامل با یکدیگر مسائل پیچیده ای را به وجود می آورند که کار را برای فیزیکدانان و دانشمندان کمی مشکل می سازند.

در ادامه به بررسی یکی از نظریه های دانشمند نیوتون که در زمینه علم پاسخگوی همه چیز، تلاش کرده است می پردازیم:

علم پاسخگوی همه چیز !

نظریه سراب نیوتون

یکی دیگر از دانشمندانی که در این زمینه بسیار تلاش کرده بود آیزاک نیوتون بوده است. نیوتون در کتابی که نوشته است در مورد گرانش توضیحاتی داده و اشاره کرده است که اجسام و هر جرمی که وجود دارد بر اساس این نیروی گرانشی حرکت می کنند.نیوتون این عقیده را داشت که همی جهان پیرامون ما بر  طبق یک نظام معینی تشکیل شده است و هر یک از اعضا با یک نظم بسیار دقیقی با یکدیگر تعامل دارند.

زمانی انسان ها تصور می کردند همین قوانین نیوتونی آخرین پاسخ به سوال هایشان است اما با پیشرفت زمان و گسترش علم نظریه های دیگر و کامل تری بوجود آمد.نیوتون بر این عقیده بود که اگر جرم و سرعت هر گونه ذره را در این جهان داشته باشم می توانیم موقعیت زمانی آن را تغییر دهیم و به سرعت آن در زمان دیگر دست پیدا کنیم.اما این فرضیه دارای مشکلات فراوانی هست که خود او هم به این مشکلات واقف بود و تا الان هم همه دانشمندان می کوشند تا راهی بیابند که علم پاسخگوی همه چیز باشد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.